DOMUS FOCI HÁZIREND

A Domus Foci területén csak foglalással rendelkező személy, illetve annak kísérői tartózkodhatnak.

A termet mindenki saját felelősségére használja, megfelelő egészségügyi állapotban. A nem rendeltetésszerű használat, rendbontás, randalírozás, szándékos károkozás és mások veszélyeztetése távozásra való felszólítással, illetve kitiltással jár.

16 éven aluliak csak felnőtt kísérettel tartózkodhatnak a teremben. A kiskorú biztonságáért és magatartásáért a helyszínen tartózkodó szülő, edző vagy kísérő a felelős.

A nem a teremhez rendszeresített eszköz, eszközök használata tilos, saját teremfocira alkalmas labda behozható. Annak épségéért felelősséget nem vállalunk.

Tilos a pálya területére üveget, bármilyen hegyes, éles vagy súlyos tárgyat bevinni, illetve a területet beszennyezni!

A terem területére ital csak jól záródó, műanyag flakonban vihető, a teremben lehetőség van italok vásárlására. A teremben kizárólag alkoholmentes ital fogyasztható.

A pályára lépni csak tiszta sportruházatban és teremcipőben lehet, fém -illetve műanyag stoplis cipő használata tilos. Ennek hiányában a személyzettől teremcipő igényelhető, a mindenkori térítési díj ellenében.

A tornaterem és az öltözők, öltözőszekrények tisztaságára mindenkinek kötelessége vigyázni, ezeket rendeltetésszerűen használni, maga után rendben hagyni. Az öltözőben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

A Domus foci területén bármilyen meghibásodást tapasztalnak, azt a személyzet részére haladéktalanul jelezzék.

Elveszített, ellopott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat 30 napig megőrizzük, ezekről érdeklődni a honlapon található telefonszámon.

A dohányzás az épület teljes területén szigorúan tilos.

Drogok, doppingszerek használata, árusítása, behozatala tilos, minden ilyen nemű cselekedet rendőri intézkedést, kitiltást von maga után.

A Domus Foci üzemeltetője,
Sugár Business Group Kft.